Om företaget

Med bland annat över tusen genomförda kurser och mer än tiotusen timmar reparbete. IRATA level III kompetens och GWO certifiering så har vi koll på höjdsäkerhet. Vi har vårt huvudkontor i Växjö i centrala Småland, men har kontor även i Stockholm och jobbar rikstäckande över hela Sverige och i vissa fall utanför landets gränser.

Vi har en hög ambition och värdesätter både nöjdhet hos kunder och leverantörer. Vi har många nära samarbeten och samarbetspartners men använder samtidigt flera olika tillverkare för att kunna vara opartiska och erbjuda kunden det bästa alternativet anpassade utefter kundens behov och önskemål.

I kraft av vår mångåriga erfarenhet av arbete på höjd, projektledning och utbildning med referenser från projekt på bl.a. Globen, Urban Escape och World Trade Center Växjö, har Svensk Höjdsäkerhet tillsammans med kunder och samarbetspartners från olika branscher sammansatt en modernare modell för utbildningar. Detta har resulterat i en väl fungerande utbildningsplattform som är framtagen för att gynna både arbetsgivare och arbetstagare.

Vi på Svensk Höjdsäkerhet anpassar oss till kunders behov och önskemål och följer alltid de lagar och föreskrifter som Arbetsmiljöverket och branschorganisationer utformat i syfte att förebygga ohälsa på Sveriges arbetsplatser. Vi ägnar oss mycket åt systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) och följer alltid upp utbildningar och utförda arbeten genom att erbjuda våra kunder kompletterande tjänster som riskanalyser, räddningsplaner, arbetsplaner mm i syfte att skapa ett heltäckande skydd.

Bildgalleri

Kontakta oss

Önskar du komma i kontakt med oss? Tveka inte att kontakta oss för frågor eller intresse kring våra tjänster.

Kontakt