Arbete på höjd & rep

Många företag brukar lösa enklare montage eller underhållsarbeten på svåråtkomliga ställen genom att bygga stora ställningar eller hyra en skylift som både kan vara svår att få fram och som tar mycket utrymme långt ifrån den faktiska arbetsplatsen. Med repteknik eller avancerade fallskyddslösningar kan vi snabbt, smidigt och kostnadseffektivt komma åt alla utrymmen och utföra allt från service och underhåll till montage och installationer.

Har du något som behöver fixas på din fastighet eller byggnad och vill göra så lite åverkan på omgivningen som möjligt? Hör gärna av dig till oss så hjälps vi tillsammans åt att hitta den bästa lösningen för det som behöver göras.

Reparbete

Att utföra arbete hängande i rep är en säker arbetsmetod som har använts sedan slutet av 1970-talet. Då främst på oljeplattformar i Nordsjön. Sedan dess har teknik och utrustning utvecklats samtidigt som Industrial Rope Access Trade Association (IRATA) och andra branschorganisationer ser till att företagen hänger med i utvecklingen och håller den höga standard som krävs.

Fördelen med att använda repteknik ligger huvudsakligen i den säkerhet och effektivitet som gör att arbetare kan förflytta sig till svåråtkomliga platser för att utföra sitt arbete utan att behöva göra någon större åverkan på annan verksamhet, omgivande områden eller miljö. Genom noggrann planering och dokumenterad riskbedömning för varje arbetsuppgift är reparbete ett säkert arbetssätt som ger förutsättningar för ett effektivt utfört jobb.

Bildgalleri

Jag önskar bli kontaktad