Slutna Utrymmen Bas

Denna kurs ger dig grundläggande kunskaper i vad slutna utrymmen innebär och hur du hanterar de risker som finns och de som kan uppstå. Samt hur du genomför enkla räddningar med lyftutrustning i tripod eller motsvarande. Vi formar de praktiska genomgångarna utefter kundens behov.

Slutna Utrymmen Bas kräver att du tidigare har gått minst Fallskydd Bas. Eller att vi hjälper dig kombinera båda kurserna vid ett och samma tillfälle.

Efter kursen erhåller du ett utbildningsbevis för Slutna Utrymmen Bas som är giltigt i fyra år samt ett utbildningsbevis för Räddningsutbildning som är giltigt i två år enligt grundkrav från branschorganisationen Nordic Safety Association, NSA.

Smakprov från utbildningsportalen

Slutna Utrymmen – Brunnar

Arbetar man vid brunnar föreligger det en risk för fall till lägre nivå. I videon ser vi ett exempel på hur man kan göra för att säkert utföra arbete i och vid brunnar.

Dela denna sida:

Om Slutna Utrymmen Bas

Kostnad:Enligt offert
Min antal elever:Flexibelt

Om du vill beställa utbildningar av oss kan du göra det i utbildningskatalogen, eller så kontaktar du oss.

Utbildningskatalog

Logga in

Så fungerar våra utbildningar

Våra utbildningar är både tids- & kostnadseffektiva eftersom den teoretiska delen av kurserna sker digitalt på vår utbildningsportal. Efter teorin kommer vi besöka de kursdeltagarna som ska tillämpa kunskaperna i praktiken på sina respektive arbetsplatser för att genomgå de praktiska moment som är nödvändiga för säkert arbete i sina respektive arbetsmiljöer.

Läs mer

Jag önskar bli kontaktad