Hur länge gäller utbildningen?

Det skiljer sig mellan utbildningarna men utgångsdatumet står alltid på det utbildningsbevis som skickas ut efter genomförd praktik.

Hur länge har jag tillgång till teorin på utbildningsportalen?

Normalt sett i 3 månader men om kursen beställts till en grupp av ett företag brukar den vara tillgänglig enligt överenskommelse där inbokad praktik ofta är sista dag. Tillgången går dock att förlänga eller förnyas om det av någon orsak skulle behövas.

Kan ni hålla i fler utbildningar än de som finns på hemsidan?

Ja vi kan hålla i utbildningar som t.ex. Rope Access, Mast- & Stolpe, Kompetent Person med flera men de finns ännu bara i klassisk form. Vill man som kund gå andra kurser så får man gärna skicka en förfrågan till oss så hjälper vi er.

Kan ni hålla klassiska utbildningar istället för de webbaserade?

Ja det kan vi göra. Om man av någon anledning föredrar att gå en klassisk kurs så kan man kontakta oss för att boka in det.

Ingår lifthyran i priset för liftutbildningen?

Nej. Om lift inte finns hos kund och det tillkommer en lifthyra så ingår inte den om ingen annan överenskommelse gjorts. Samma sak gäller för lokalhyra. Om den inte kan tillhandahållas av kund eller om kunden inte vill komma till oss så att det tillkommer en lifthyra så ingår inte heller den i kurspriset om ingen annan överenskommelse finns.

Vad har ni för allmänna villkor?

Våra allmänna villkor kan du läsa om här.

Hur hanterar ni personuppgifter?