2019-09-16

Fantastiska dagar i Italien!

Förra veckan åkte Marcus, Simon & Nikolai ner till Italien för ett besök hos Rothoblaas. Det bjöds på vackert väder, ännu vackrare landskap, trevliga människor och en massa andra positiva intryck som bidrog till en fantastisk helhetsupplevelse.

Peter, som är ansvarig för den svenska marknaden, tog oss under sina vingar och visade upp företaget från insidan och ut. I Växjö byggs det mesta med trä och eftersom Rothoblaas är som störst inom träsektorn fanns det en hel del intressanta saker att titta på och diskutera utöver höjdsäkerhet.

Det är inte så ofta man får möjligheten att besöka huvudkontor hos företag som är verksamma i över 70 länder så för oss kändes det som ett unikt tillfälle att ta in så mycket som möjligt. Dels för att mätta vår nyfikenhet men också för att kunna ta lärdom och utveckla vår egen verksamhet till något ännu bättre.

Vi riktar ett stort tack till Peter och alla andra på Rothoblaas för denna gången och hoppas att vi får chans för ett återbesök inom en inte alltför avlägsen framtid!